Autor: Kaubandus.ee • 15. veebruar 2022

Coop Eesti Keskühistu saab uue juhatuse liikme

14. märtsist alustab Coop Eesti Keskühistu uue juhatuse liikme ja finantsdirektorina tööd Veiko Haavapuu. Veikol on pikaajaline töökogemus mitmete suurettevõtete ja -organisatsioonide finantsdirektorina nagu näiteks Statoil, Tallink ja Rail Baltica. Coop Eesti Keskühistu senine finantsdirektor Paavo Truu asub tööle Coop Panga finantsjuhina.
Veiko Haavapuu
Foto: Coop

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Alo Ivaski sõnul on toidukaubanduses toimunud viimastel aastatel väga kiired arengud. „Toidukaubandus on nelja seina vahelt liikunud osaliselt veebi, kliendiprogrammid on muutunud mängulisemaks, kauplused on saanud panga funktsiooni jpm. Veiko kogemus Statoilis ja Tallinkis toob meie organisatsiooni suure ja väärtusliku kogemuse, sest lisaks kütuse ja logistikateenusele on mõlemad ettevõtted jõuliselt sisenenud ka jaekaubanduse turule väga innovaatilisel moel,“ ütles Ivask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070