Autor: Merilin Merila • 16. veebruar 2022

Ulaka Kaunitari juht: meie kauplus toimib tänaval paremini kui keskuses

Vallatu pesupoe Ulakas Kaunitar perenaine Kirki Kubri on teinud tõelise kasvudebüüdi jõudes gaselli edetabelisse kolmandat järjestikust aastat. Kubri rääkis Gaselli Kongressil, mis on olnud nende edu saladus ja kuidas julgeda äris teistest eristuda.
Ulaka Kaunitari perenaine Kirki Kubri
Foto: Raul Mee

Kõik sai alguse kümme aastat tagasi, kui Kubri käis Londonis ja nägi, et sealsed sekspoed olid maa peal, mitte keldrites, ja täiesti avalikes kohtades. Nii tuligi Kubri mõttele, et ka Eestis peaks taoline pood olema. “Sõbranna ütleski mulle siis, et sa pead selle ära tegema, ja sellest ajast alates ei läinudki poe avamiseni palju aega,” ütles ta. Edasi hakkas Kubri tegema turu-uuringut, et teada saada, mida mujal tehakse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700