Autor: Merilin Merila • 25. veebruar 2022

Kõik toiduketid lõpetavad Venemaa ja Valgevene kaupade müügi oma kauplustes

Mitmed toiduketid on andnud teada, et nad lõpetavad Venemaa ja Valgevene kaupade müügi oma kauplustes. Samuti teatatakse ka reklaami tegemise lõpetamisest Vene telekanalites.
Foto: Liis Treimann

Solidaarsuses Ukraina ja ukrainlastega, keda on palju nii Rimi töötajate kui klientide seas, ning olles sügavalt vastu Venemaa kallaletungile Ukrainale, lõpetab Rimi Baltic Venemaa päriolu kaupade müügi oma kauplustes. Rimi Baltic teavitab ka oma varustajaid, et lõpetab Venemaa päritolu kaupade hankimise.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700