Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2022

Zalando kasvas 2021. aastal oodatust kiiremini

2021. aastal kasvas Zalando oodatust kiiremini. Edukate majandustulemuste taustal jätkab Zalando sel aastal strateegiliste sammudega, et ettevõtet kasvatada.
Foto: Zalando

Märkimisväärselt kasvas Zalando klientide arv, eelmisel aastal saadi üle 10 miljoni uue kliendi. Püsikliendiprogrammiga Zalando Plus liitunute arv ületab miljonit klienti ning kahekordistub 2023. aasta lõpuks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700