Autor: Kaubandus.ee • 7. märts 2022

Eesti toit jõudis Ukraina

Eesti Toiduliit ja Eesti Toidupank saadavad Ukrainasse kaubaveoautodega Eestis toitu, esimene abisaadetis lihakonservide, juustu, kastmete ja imikutoiduga jõudis täna Lvivi, kus kohalik toidupank toimetab selle edasi.
Veok alustas teed möödunud reedel Tallinnast. Järgnevad kolm Eesti toiduga toidurekkat on komplekteerimisel ja lähevad välja lähiajal.
Foto: Pressimaterjalid

„Ukraina on jõudnud olukorda, kus napib kõige esmast ja olulisemat – toitu. Otsustasime toidutootjatega, et paneme jõud kokku ja korraldame abiveose ühiselt, pea kõik meie liikmed osalesid ja saatsid oma tooteid. Esimese abisaadetise sõidutas oma rekkaga üle piiri ukrainlane Vitali, laadis kauba Lvivis maha ja läks edasi sõtta oma maad kaitsma,“ ütles Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700