Autor: Anu Jõgi • 7. märts 2022

Venemaa poeketid piiravad ostukoguseid poes

Venemaa 89 linnas tegutsev poekett Lenta on kehtestanud piirangud paljude kaupade müügile kauplustes ja internetis, teatas Venemaa ametlik infoagentuur TASS eile.
Sadade poodidega Lentas saab suhkrut ja mähkmeid jaopärast.
Foto: Maxim Shemetov, Reuters

Piirangud kehtivad teravilja, tee, kohvi, suhkru, jahu, kiirtoitude, maitseainete, kastmete, liha- ja kalakonservide, õlide, kosmeetikatoodete, pesupesemisvahendite, tualettpaberi, beebide kodukeemiatoodete ja mähkmete suhtes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070