Autor: Merilin Merila • 15. märts 2022

Marmara Sterlingu tegevjuht: sõda avaldab mõju ka luksuskaupadele

Marmara Sterling jõudis tänavu teist aastat järjest kiiresti kasvavaid ettevõtteid koondavasse edetabelisse ehk Äripäeva koostatud Gaselli TOPi. Ettevõtte tegevjuhi Janno-Jako Jaeki sõnutsi on nende ettevõte kiiresti kasvanud tänu nende fännidele ja klientidele.

Jaeki sõnul on nende ehete kogukond ettevõttele väga oluline. “Ehete eripära on see, et naised, kes on meie fännideks hakanud, tahavad järjest uusi mudeleid, värve ja kujusid. Ükski inimene ei käi ühtede riietega 365 päeva aastas, samamoodi ei käi nad ehetega 365 päeva aastas,” ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070