Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2022

Eesti toiduainetööstus on valmis asendama poelettidelt kõrvaldatud kaubad

Eesti Toiduainetööstuse Liidu kinnitusel on kohalikud tootjad valmis asendama suurt osa poelettidelt kõrvaldatud Venemaa ja Valgevene kaupu ning ostupaanikaks põhjust ei ole.
Foto: Andras Kralla

„Kaubanduskettide otsus lõpetada Venemaa ja Valgevene toodete müüki kihutas tarbijad ostma kokku mitte ainult soola ja soodat, vaid defitsiidi ja hinnatõusu kartuses ka muid kaupu, millega koduvarusid täita,“ ütles Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700