Autor: Kaubandus.ee • 18. märts 2022

Barbora sai uue tegevjuhi

Üks Eesti juhtivaid e-kaubandusettevõtteid Barbora määras käesoleva aasta märtsis ametisse uue tegevjuhi Sanita Berzina, kes asub tööle selge sihiga ettevõtte kasvukiirust kindlal kursil hoida ja kliendikogemust täiustada.
Barbora uus tegevjuht on Sanita Berzina
Foto: Barbora

Sanita Berzina on Barbora Läti ettevõtet juhtinud viimased neli aastat, mille kõrvalt asub ta ametisse ka Barbora Eesti tegevjuhina. Berzina on töötanud 18 aastat jaekaubanduses, millest viimased üheksa e-kaubanduses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070