Autor: Kaubandus.ee • 24. märts 2022

Tarbijauuring: suitsetajad asendavad tavasigarette üha rohkem alternatiivsete toodetega

Norstati läbiviidud uuringust selgub, et tavasigarettide suitsetamine on Eestis aastaga 5 protsendi võrra vähenenud. Seda seetõttu, et suitsetajad asendavad tavasigarette üha enam alternatiivsete toodetega.
Tavasigarettide suitsetamine on Eestis aastaga 5 protsendi võrra vähenenud.
Foto: Raul Mee

Pakis müüdavad sigaretid on jätkuvalt kõige rohkem tarbitavad tooted kõigis vanusegruppides, kuid uuringu tulemused näitavad selgelt, et sigarettide üldine tarbimine väheneb. Tarbimislanguse taga on peaasjalikult 18–29- ja 30–39-aastased tubaka- ja nikotiinitoodete tarbijad, kes on hakanud eelistama alternatiivseid tooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070