Autor: Maarit Eerme • 25. märts 2022

Sanitex Eesti esimene eestlasest juht: paneme nüüd uue käigu sisse

Sanitex sai endale aasta alguses esimese eestlasest juhi. Juhatuse liige Eigo Siimu räägibki lähemalt sellest, millised on tema plaanid uues ametis, kuidas Sanitex on seni suutnud muutuvate olukordadega kohaneda ning kuidas sujub koostöö jaekettidega.

Loe intervjuud Sanitexi juhatuse liikme Eigo Siimuga:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070