Autor: Merilin Merila • 31. märts 2022

Roheline e-kaubandus: kas oleme selleks valmis?

Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuhi Tõnu Väädi arvates hakkab e-kaubandus lähiaastatel juba rohelisemaks muutuma. Tema sõnul hakkavad teemat endale rohkem teadvustama nii kaupmehed kui ka loomulikult tarbijad.
DPD pakiautomaat
Foto: Andras Kralla

Väädi sõnul muutuvad eelkõige teadlikumaks tarbijad. “Tarbija ei telli enam kümmet erinevat toodet kümnest erinevast kohast, vaid ta tellib oma kauba ühest kohast, mis vähendab samuti jalajälge,” ütles ta. Küll aga tekitab Väädi sõnul suuri küsimusi pakendamine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070