Autor: Merilin Merila • 7. aprill 2022

Kuidas saada oma toode jaekettide sortimenti?

Jaekettide-tootjate-hulgikaupmeeste ühisseminaril räägiti vestlusringis, kui lihtne on tootjatel saada jaekettide sortimenti. Millised on peamised probleemid ja kuidas jaeketti saamine lihtsamaks muuta?
Fotol: Selveri ostudirektor Katrin Riisalu ja Njom Foods juhatuse liige Ott Salmar
Foto: Raul Mee

Premia Tallinna Külmhoone juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul on probleemid jaeketti saamisel ikka endised, kuid siiski on olukord hakanud ka lihtsamaks muutuma. “Saame tooteid juba palju kiiremini sortimenti sisse ja ketid võtavad ka uued tooted sisse juba kuu aega varem,” ütles ta. Samuti tõi ta välja, et mõni kett on ka öelnud, et ei võta enam nende tooteid sisse, kui veel hindu tõstetakse, kuid Ausi sõnul on nad juba karastunud ettevõte ja nemad ei karda jaeketti. Lisaks rõhutas ta seda, et tarbija leiab ikkagi oma lemmik toote üles, isegi, kui see on ühest jaeketist müügilt maha võetud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700