Autor: Kaubandus.ee • 8. aprill 2022

Eesti Parim Toiduaine: pressižürii südamed võitis kohupiima dipikaste

“Eesti Parima Toiduaine” konkursi pressi lemmikuks valitud Alma Kreeka stiilis DIP! Tzatziki kastmes on põhitoorainena kasutatud hapukoore asemel kohupiimakreemi, mis annab sellele täidlasema tekstuuri ning sisaldab võrreldes teiste kaubanduses müüdavate dipikastmetega kaks korda rohkem valku ning kaks ja pool korda vähem rasva.
Pressilemmik valiti välja 10 hõbemärgiga pärjatud toote hulgast.
Foto: Andres Raudjalg

Pressilemmik valiti välja 10 hõbemärgiga pärjatud toote hulgast. Tooteid hinnati üheksa kriteeriumi põhjal – pakend, välimus, lõhn, konsistents, maitse, innovatsioon, uudsus, tervislikkus ja müük.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070