Eesti Parim Toiduaine: pressižürii südamed võitis kohupiima dipikaste
“Eesti Parima Toiduaine” konkursi pressi lemmikuks valitud Alma Kreeka stiilis DIP! Tzatziki kastmes on põhitoorainena kasutatud hapukoore asemel kohupiimakreemi, mis annab sellele täidlasema tekstuuri ning sisaldab võrreldes teiste kaubanduses müüdavate dipikastmetega kaks korda rohkem valku ning kaks ja pool korda vähem rasva.
Pressilemmik valiti välja 10 hõbemärgiga pärjatud toote hulgast.
Foto: Andres Raudjalg
Pressilemmik valiti välja 10 hõbemärgiga pärjatud toote hulgast. Tooteid hinnati üheksa kriteeriumi põhjal – pakend, välimus, lõhn, konsistents, maitse, innovatsioon, uudsus, tervislikkus ja müük.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.