Autor: Maarit Eerme • 14. aprill 2022

Punch Club: eestlased õpivad alles tundma valmiskokteilide võlu

Ettevõtte kaasasutaja ja tegevjuht Kristjan-Walter Kask ütles, et Eestis ei ole kokteilikultuur nii palju arenenud kui seda on USAs ning Ühendkuningriikides. Tema sõnul oleksid nad võinud alustada enda tegevust mõnes sellises riigis, kus ready-to-drink kokteilid on turul kindla koha leidnud.
Ettevõtte kaasasutaja ja tegevjuht Kristjan-Walter Kask
Foto: Jaanar Nikker

Täna on Punch Club võtnud kindla fookuse laieneda ja kasvatada ennast aktiivselt välisturgudel, kuid samuti ei ole unustatud ka koduturgu, kus pakutakse klientidele mitmeid põnevaid ja mugavalt kasutatavaid tooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700