Autor: Merilin Merila • 13. aprill 2022

Tarbijad tunnevad üha rohkem huvi taimse toidulaua vastu

Vegantoodete osakaal toidukettides on järjest kasvamas ja näha on, et tegu on kategooriaga, mille vastu nõudlus tõuseb. Ka taimse lihaalternatiivi turule toonud ettevõte Thormi juhi Peeter Tava sõnul on turg muudkui kasvamas.
Vegantoodete osakaal toidukettides on järjest kasvamas.
Foto: Maxima Eesti

Rimi ostujuhi Talis Raaki sõnul on Rimi sortimendis üle 150 vegantoote. „Tootevalikust leiab nii kohalike tootjate kui ka rahvusvaheliselt tuntud brändide vegantooteid. Paratamatult on täna suurem osakaal välismaistel vegantoodetel, kuid üha rohkem lisavad oma tooteportfelli vegantooteid ka Eesti tootjad ja selle üle on hea meel,“ sõnas ta, lisades, et vegantoodete valik on aasta-aastalt paranenud ning näeme ka stabiilset müügikasvu. „Kliendid tunnevad üha enam huvi kas osaliselt taimse või täistaimse toidulaua vastu," sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700