• 14.04.22, 10:21

Vladislav Djatšuk: toidu võlu peitub lihtsuses

Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk seisab täna mitme eduka restorani taga. Kuigi ta ise enam aktiivselt peakoka rollis üles ei astu, vaid tegeleb rohkem juhtimise poolega, hoiab ta siiski köögipoolel silma peal. Oma köögis eelistab Djatšuk kasutada eestimaist toorainet ning toidu võlu peitub justnimelt lihtsuses.
Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk
  • Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk
  • Foto: Konstantin Sednev
Täna Djatšuk enam ise nii aktiivselt peakoka ametis ei ole, rohkem on ta tegevjuhi rollis ja täidab sellega kaasnevaid ülesandeid. PÄRIS restorani loomiseni jõudis Djatšuk läbi selle, et ta tundis pärast restorani Mon Repose avamist pisut igavust. “Tchaikovsky restoranis lõpetasin peakoka ameti ära ja hakkasin otsima uusi väljakutseid. Siis tehti mulle ettepanek uue restorani loomiseks Skyoni ärimajja. Ma natuke kartsin seda asukohta, kuna tegemist on ärikvartaliga, ja kas see on ikka see, mida teha tahan. Lõpuks ikkagi hakkasin mõtlema nende kontseptsioonide peale, mis mulle meeldivad ja sellest kasvaski lõpuks välja restoran PÄRIS,” ütles ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.25, 13:08
Baltikumi suurim turustaja märkab: Sanitex tõi Toidupangale poole aastaga ligi 10 000 kilogrammi abi
Üle kolmekümne aasta turul olnud, 1992. aastal asutatud Baltikumi suurim hulgi- turustus- ja logistikaettevõte Sanitex lõi käed Toidupangaga ja kutsub sama tegema ka teisi ettevõtteid. Poole aastaga on nad abistanud majanduslikult keerulisel ajal abivajajaid pea 10 000 kilogrammi toidu- ja esmatarbekaupadega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele