• 14.04.22, 10:21

Vladislav Djatšuk: toidu võlu peitub lihtsuses

Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk seisab täna mitme eduka restorani taga. Kuigi ta ise enam aktiivselt peakoka rollis üles ei astu, vaid tegeleb rohkem juhtimise poolega, hoiab ta siiski köögipoolel silma peal. Oma köögis eelistab Djatšuk kasutada eestimaist toorainet ning toidu võlu peitub justnimelt lihtsuses.
Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk
  • Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk
  • Foto: Konstantin Sednev
Täna Djatšuk enam ise nii aktiivselt peakoka ametis ei ole, rohkem on ta tegevjuhi rollis ja täidab sellega kaasnevaid ülesandeid. PÄRIS restorani loomiseni jõudis Djatšuk läbi selle, et ta tundis pärast restorani Mon Repose avamist pisut igavust. “Tchaikovsky restoranis lõpetasin peakoka ameti ära ja hakkasin otsima uusi väljakutseid. Siis tehti mulle ettepanek uue restorani loomiseks Skyoni ärimajja. Ma natuke kartsin seda asukohta, kuna tegemist on ärikvartaliga, ja kas see on ikka see, mida teha tahan. Lõpuks ikkagi hakkasin mõtlema nende kontseptsioonide peale, mis mulle meeldivad ja sellest kasvaski lõpuks välja restoran PÄRIS,” ütles ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.12.25, 13:55
Makseautomaat kui uus müügipunkt: lahendus, mis avab ettevõttele uusi võimalusi
Ettevõtted liiguvad üha enam iseteeninduse suunas ning otsivad lahendusi, mis võimaldaksid teenust laiendada ka seal, kus teenindajat ei ole. Seda toetab makseautomaadi terviklahendus, milles Nixor seob PAX makseterminalid ja NixPay tarkvara üheks töökindlaks ning turvaliseks maksesüsteemiks ning toetab ettevõtet lahenduse kasutuselevõtul ja haldamisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele