Autor: Merilin Merila • 14. aprill 2022

Vladislav Djatšuk: toidu võlu peitub lihtsuses

Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk seisab täna mitme eduka restorani taga. Kuigi ta ise enam aktiivselt peakoka rollis üles ei astu, vaid tegeleb rohkem juhtimise poolega, hoiab ta siiski köögipoolel silma peal. Oma köögis eelistab Djatšuk kasutada eestimaist toorainet ning toidu võlu peitub justnimelt lihtsuses.
Restoraniärimees ja peakokk Vladislav Djatšuk
Foto: Konstantin Sednev

Täna Djatšuk enam ise nii aktiivselt peakoka ametis ei ole, rohkem on ta tegevjuhi rollis ja täidab sellega kaasnevaid ülesandeid. PÄRIS restorani loomiseni jõudis Djatšuk läbi selle, et ta tundis pärast restorani Mon Repose avamist pisut igavust. “Tchaikovsky restoranis lõpetasin peakoka ameti ära ja hakkasin otsima uusi väljakutseid. Siis tehti mulle ettepanek uue restorani loomiseks Skyoni ärimajja. Ma natuke kartsin seda asukohta, kuna tegemist on ärikvartaliga, ja kas see on ikka see, mida teha tahan. Lõpuks ikkagi hakkasin mõtlema nende kontseptsioonide peale, mis mulle meeldivad ja sellest kasvaski lõpuks välja restoran PÄRIS,” ütles ta.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700