Autor: Rene Sildvee • 14. aprill 2022

Ära lase kriisil oma ettevõtet põhja vedada. Teeskle, et kõik on hästi!

Juba kaks aastat oleme seilanud koroonaviiruse heitlikel lainetel, mis on ettevõtete juhtimisel ja tegevuste planeerimisel paljugi segadust tekitanud. Nii ei ole olnud ettevõtetel võimalust juba ammu pikki arenguplaane teha. Pandeemia-perioodil alanud ebakindlused nn tarneraskused, sisendhindade kasv ning müügitööd takistanud piirangud on kõik mõjutanud majandust negatiivselt juba pikalt. Nüüd on lisandunud veel sõda Ukrainas, mis on paljude ettevõtete tarneahelad lõhkunud ja mitmel pool ka turud sulgenud, kirjutab Fontakt partner Rene Sildvee.
Niklas Ohlrogge on Unsplash

Kõik see on tekitanud olukorra, kus on tark kasutusele võtta meetmeid oma ettevõtte pinnal püsimiseks, et ei juhtuks sama või hullematki kui 15 aastat tagasi läbielatud kriisi ajal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070