Autor: Kaubandus.ee • 14. aprill 2022

Endine PetCity juht hakkab nüüd juhtima logistikaettevõtet

Baltic Logistic Solutions (BLS) uueks juhiks sai pikaaegse tippjuhi kogemusega Hendrik Tibar. Tibar peab vajalikuks logistikateenuses ühendada kvaliteetsed ja võimalikult standardsed ning optimeeritud tööprotsessid isikliku, paindliku ja kiire kliendikeskse lähenemisega.
Hendrik Tibar
Foto: Pressimaterjalid

Kuus aastat tagasi aitas Hendrik Tibar põgusalt kaasa ka BLS-i käivitamisele ja Eesti turule sisenemisele. Nüüd BLS-i juhtima naasnud Hendrik Tibar peab logistikavaldkonna olulisteks märksõnadeks tööprotsesside efektiivsust, maailmas toimuva innovatsiooniga kaasas käimist. „Logistikaprotsessi iga liigutus peab olema võimalikult täpne ja optimaalne, sest ainult nii on võimalik tagada kvaliteetne teenus soodsa hinnaga. Samuti võimaldab see viia logistikateenuse jalajälje keskkonnale võimalikult väikeseks,“ rääkis Tibar.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700