Autor: Merilin Merila • 14. aprill 2022

Vaido Padumäe: tööandja peab panustama ka töötaja arengusse

Muutunud töökultuur on pannud ka ettevõtteid oma tegevusi teise nurga alt vaatama. Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe rääkis lähemalt sellest, kuhu suunas tööturg liigub, milliseid muudatusi on Rimi täna juba selleks teinud ning millised kitsaskohad vajaksid tööturul veel parandamist.
Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe
Foto: Andres Haabu

Eestis on jätkuvalt suur tööjõupuudus, kuid samas vakantseid töökohti on kokku enam kui 11 000. Siit tekibki küsimus, et kui töökohti jagub, miks siis keegi tööle ei lähe. Padumäe sõnul on siin mitmeid põhjuseid, miks see võib nii olla. “Esiteks võib olla probleem see, et uute oskuste omandamine kuskilt maalt ja kuskilt vanusest ei tule enam lihtsalt. Olgu selleks siis töötamine teises valdkonnas ja ametis või uute digilahendustega igapäevaselt toimetamine. Teine asi on regionaalne väljakutse. Suurim töökäte puudus on Tallinnas ja teistes suuremates linnades. Samas on regioone, kus ettevõtlust ja töökohti napib,” ütles ta. Lisaks tõi ta välja, et koroona on palju mõju avaldanud ka nii-öelda hübriidtööle, et inimesed saavad tööd teha ka kodus viibides. “Covidi tõttu on juurde tulnud palju neid töölõike ja protsesse, mida varasemalt arvasime, et pole võimalik digitaalselt lahendada, kuid viimased kaks aastat on meile õpetanud, et tegelikult on see võimalik,” sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700