Autor: Marge Ugezene • 4. mai 2022

Linnamäe peab võitlust jogurtimüüjatega

Neli aastat tagasi tõstis ärimees Margus Linnamäele kuuluv Apollo kinokett oma ruumidest välja Coffee Ini jogurtikohvikud. Coffee In ja Apollo kulutavad siiani kohtuuksi ning Coffee In nõuab endale sadade tuhandete eurode eest saamata jäänud tulu.
Yo! kohvikud asusid varem magusas asukohas ehk Apollo kinodes Tallinnas Solarises ning Mustamäel ning Tartus. Ootamatult kihutas aga Apollo nad enda kinoaladelt välja.
Foto: Meeli Küttim

Läinud aasta alguses leidis maakohus oma vaheotsuses, et Linnamäe firma ei saa peituda väite taha, et firmade vahel tehtud kokkulepe on konkurentsiõigusega vastuolus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070