Autor: Sigrid Sõrmus • 9. mai 2022

Aiandusettevõtted: 2021. aasta oli kindlasti väljakutsuv

Viimasel kahel aastal on puukoolide ja aianduskeskuste tegemisi juhtinud COVID-19 ning sellega kaasnenud piirangud, kuid seda mitte üksnes negatiivses võtmes.
Tallinnas Kristiine linnaosas asuvas Kristiine Puukoolis on käsil kiire hooaeg, mil käed-jalad töid ja tegemisi täis. Prognoos algavaks perioodiks on positiivne – inimestele meeldib aiakeskust külastada ning puukooli eestvedajad usuvad, et nende tegevus ja tooted pakuvad hetkel valitsevas keerulises olukorras inimestele rõõmu ja positiivseid emotsioone läbi ilusate taimede.
Foto: Sigrid Sõrmus

Juhani Puukooli ehk Plantex ASi jaemüügijuht Kersti Rannamäe selgitab, et piirangutest tingituna hakkasid inimesed oma energiat ja rahalisi vahendeid rohkem kodudesse suunama ning oluline koht taimedel ja aiandusel tekkis ka nende hulgas, kes sellise alaga kunagi kokku puutunud polnud või võõrandunud olid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700