Autor: Merilin Merila • 11. mai 2022

Kes on Eesti kõige kasutajasõbralikumad e-poed 2022?

Äripäeva teemaveeb Kaubandus.ee andis 11. mail „E-kaubanduse UX konverentsil" aukirjad kõige kasutajasõbralikematele e-poodidele. E-poode tunnustati 7 kategoorias ning kuulutati välja ka Grand Prix auhind.
Foto: Erakogu

E-kaubanduse UX konkursi raames analüüsis žürii kokku 66 Eestis tegutseva e-poe kasutajakogemust. Hindamisele ja žürii poolt analüüsimisele minevad e-poed valiti Google incognito otsingu alusel välja, ehk need, kes kõige paremini esile tulid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757