Autor: Kaubandus.ee • 13. mai 2022

Kohtla-Järvel avas uksed üheksas Sinsay kauplus Eestis

Kohtla-Järvel tegi Vironia keskuses uksed lahti Ida-Virumaa teine ja järjekorras üheksas Sinsay kauplus Eestis. Uus pood annab tööd ligi 17 kohalikule inimesele.
Sinsay Kohtla-Järve kauplus.
Foto: Pressimaterjalid

„Kohtla-Järve kauplus on strateegilise asukohana Ida-Viru piirkonnale väga oluline. Sealt saavad kohalikud kätte oma e-poe tellimusi või enne e-poe ostu sooritamist veenduda, et soovitud kleit või pintsak seljas ka hästi istuks,“ ütles LPP Estonia tegevjuht Kaidi Kask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070