• 18.05.22, 13:35

Söömine keskuste restoranides on taastumas pandeemiaeelsele tasemele

Kaubanduskeskuste söögikohad said pandeemias kohapeal söömise keelust tugeva löögi. Kas pärast piiranguteaegseid pause on inimeste söömisharjumused restoranides muutunud?
Inimesed on hakanud taas ostukeskuste restorane külastama.
  • Inimesed on hakanud taas ostukeskuste restorane külastama. Foto: Andras Kralla/Äripäev
Kristiine Keskuse ja Rocca al Mare Keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul pole keskuste kohvikutes ja restoranides söömine veel saavutanud koroonaeelset taset, ent piirangute kadumise järel on see hakanud silmnähtavalt taastuma. „Käibe ja külastatavuse tõusu on näha nii kiirtoidu restoranides, kui ka à la carte toidukohtades. Eriti nädalavahetustel meeldib inimestele pika koroonapausi järel jälle pere ja sõpradega sööki või jooki nautida. Positiivsest trendist tõugatuna on meil tulevikus plaanis mitmed investeeringud meie keskuste toitlustuse valiku ja üldise atmosfääri arendamiseks,“ sõnas Maaroos.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 10:12
DSV müügijuht: meie kolm tugisammast on meie meeskond, meie IT ja meie kliendid
Rahvusvaheline logistikaettevõte DSV aitab Eesti tootjate ja kaupmeeste kaupu liigutada üle maailma nii mööda merd, maanteed kui ka õhus. DSV Estonia AS müügidirektor Peeter Luht nendib, et novembri lõppemisega saab mööda aasta kõige kiirem aeg, sest vastupidiselt eraisikutele on ettevõtjad oma suuremad saadetised enne jõulukuud aegsasti teele pannud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele