Kaubanduskeskuste söögikohad said pandeemias kohapeal söömise keelust tugeva löögi. Kas pärast piiranguteaegseid pause on inimeste söömisharjumused restoranides muutunud?

- Inimesed on hakanud taas ostukeskuste restorane külastama.
- Foto: Andras Kralla/Äripäev
Kristiine Keskuse ja Rocca al Mare Keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul pole keskuste kohvikutes ja restoranides söömine veel saavutanud koroonaeelset taset, ent piirangute kadumise järel on see hakanud silmnähtavalt taastuma. „Käibe ja külastatavuse tõusu on näha nii kiirtoidu restoranides, kui ka à la carte toidukohtades. Eriti nädalavahetustel meeldib inimestele pika koroonapausi järel jälle pere ja sõpradega sööki või jooki nautida. Positiivsest trendist tõugatuna on meil tulevikus plaanis mitmed investeeringud meie keskuste toitlustuse valiku ja üldise atmosfääri arendamiseks,“ sõnas Maaroos.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kuidas nullida maksetega seotud kulud ja suunata sääst ettevõtte kasvu, õpetab Coop Panga ärikliendi igapäevapanganduse juht Erje Mettas.