Autor: Kaubandus.ee • 18. mai 2022

Söömine keskuste restoranides on taastumas pandeemiaeelsele tasemele

Kaubanduskeskuste söögikohad said pandeemias kohapeal söömise keelust tugeva löögi. Kas pärast piiranguteaegseid pause on inimeste söömisharjumused restoranides muutunud?
Inimesed on hakanud taas ostukeskuste restorane külastama.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Kristiine Keskuse ja Rocca al Mare Keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul pole keskuste kohvikutes ja restoranides söömine veel saavutanud koroonaeelset taset, ent piirangute kadumise järel on see hakanud silmnähtavalt taastuma. „Käibe ja külastatavuse tõusu on näha nii kiirtoidu restoranides, kui ka à la carte toidukohtades. Eriti nädalavahetustel meeldib inimestele pika koroonapausi järel jälle pere ja sõpradega sööki või jooki nautida. Positiivsest trendist tõugatuna on meil tulevikus plaanis mitmed investeeringud meie keskuste toitlustuse valiku ja üldise atmosfääri arendamiseks,“ sõnas Maaroos.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700