Autor: Merilin Merila • 18. mai 2022

Teenindajate palgad: suurimat keskmist töötasu teeniti hoopis saartel

„Tööturul valitsev tihe konkurents ning suur tööjõuvoolavus on pannud tööandjaid veelgi rohkem enda kuvandi, pakutava töötasu ja motivatsioonipaketi peale mõtlema,“ ütles Circle K Eesti personalijuht Piret Kask.
Teenindajate palgatõusul lähtutakse turu olukorrast.
Foto: Andres Haabu
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700