Michelinil on hea meel esitleda MICHELIN Guide Estonia esimest restoranivalikut. Eesti on Balti regioonis esimene Michelini restoranigiidiga riik. MICHELIN Guide'i inspektorid on toonud kulinaarsete pakkumiste alusel esile 31 restorani.
„Eesti on üks neist riikidest, mida meie inspektorid on juba mitu aastat suure huviga põhjalikult uurinud. Pärast mitut kuud mööda riiki Tallinnast Tartuni ja Mäekülast Kloogarannani reisimist leidsid nad eest elava kulinaariaskeene, mis on täis kvaliteetseid asutusi ja mitmekesiseid kööke. Tõstes esile andekaid kokkasid ja professionaale, kes esitavad nii klassikalist Eesti kui ka rahvusvahelist repertuaari, on esimene restoranivalik suurepärane kutse põneva gastronoomilise sihtkoha avastamiseks,“ ütles MICHELIN Guidesi rahvusvaheline direktor Gwendal Poullennec.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Jõulud lähenevad ja koos nendega ka mitu suurt küsimust: mida seekord jõululauale panna, kes selle valmis teeb ja kuidas toitu säästlikult planeerida? Selveri lihameistrid ja pagarid on sel aastal aitamas nii traditsiooniliste maitseelamuste kui ka üllatavate uuendustega.