Autor: Kaubandus.ee • 27. mai 2022

Tutvu Kaubanduse Aastakongress 2022 programmi ja esinejatega

Alanud on registreerimine 5. oktoobril toimuvale Kaubanduse Aastakongressile. Tutvu lähemalt tänavuse programmi ja esinejatega.
Melu 2021. aasta Kaubanduse Aastakongressilt.
Foto: Raul Mee

Seekordne Kaubanduse aastakongress vaatab (lähi)tulevikku ja annab sulle nõuandeid tulevikutrendidest kasu saamiseks. Räägime tehnoloogiast, majandusest, turundusest, kultuurist ja tööjõust. Laval on Eesti parimad asjatundjad ja videointervjuude vahendusel toome osalejateni ka mitmed välismaa edulood. Traditsiooniliselt kuulutane kongressil välja ka aasta parimad kaupmehed.

Kaubanduse Aastakongress 2022 toimub 5. oktoobril, Kruiisiterminalis.

Tutvu täpsema programmi ja esinejatega SIIN.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070