Autor: Merilin Merila • 9. juuni 2022

Kaupmehed ennustavad sügiseks: oodata on tarneahela probleeme, olge valmis läbirääkimisteks

Millised katsumused võivad kaupmehi sügisel ees oodata? Oma mõtteid jagavad Tradehouse tegevjuht Laura Kuldkepp, Decora turundusdirektor Kelly Juksaar ja Klick Eesti tegevjuht Marko Kalve.

Tradehouse tegevjuht Laura Kuldkepi sõnul on hinnatõus paratamatu ka ilusektoris. „Vaadates taustal toimuvat, siis alustades kütuse hinnast ja lõpetades palgasurvega, mõjutab see kõik hinnastamist. Transpordi 2-5 kordne hinnatõus on olnud reaalsus,“ ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700