• 21.06.22, 14:44

Tootjad: me ei saa üldist turu olukorda vältida ja hinnatõusu ignoreerida

"Toidu ränga hinnatõusu tingimustes peame kõik ekstra pingutama, et kõrge kvaliteediga kodumaise toidu tootmine ja tarbimine säiliks," ütleb Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük.
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük
  • Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük
  • Foto: Vallo Kruuser
HKScani Baltikumi äridirektor Kristina Mustonen-Shevelevskyi sõnul otsivad tarbijad alternatiive odavama hinna näol, aga samas eelistatakse oma toidulaual kvaliteetset toitu nii palju kui võimalik ja antakse ehk veidi järele tarbitavas mahus. “Hiljuti viis Norstat läbi ka uuringu, mis puudutas kanaliha tarbimist. Sellest selgus, et maitse ja hinna kõrval on tarbijate jaoks oluline liha kodumaine päritolu. Samuti oli 91% vastanute jaoks antibiootikumivaba kanaliha oluline, seega kvaliteedis tarbija veel järeleandmisi ei tee,” ütles ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 08.12.25, 12:05
Selveri jõululettidel kolm pidulikku praadi ja söödavad päkapikumütsid – peakokk jagab nippe, kuidas jõululauda stressivabalt planeerida
Jõulud lähenevad ja koos nendega ka mitu suurt küsimust: mida seekord jõululauale panna, kes selle valmis teeb ja kuidas toitu säästlikult planeerida? Selveri lihameistrid ja pagarid on sel aastal aitamas nii traditsiooniliste maitseelamuste kui ka üllatavate uuendustega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele