Autor: Kaubandus.ee • 28. juuni 2022

GIVEN avas Pärnus uue juveeliehete kaupluse

GIVEN avas juuni alguses Eestis, Port Artur 2 kaubanduskeskuses, seitsmenda juveelikaupluse. Baltikumis on neil juveelikaupluseid kokku juba 55.
Foto: GIVEN

Arvu 53 juures tõusis Given Grupp Baltikumis juhtivaks juveelikaupluste ketiks. Ühtlasi on GIVEN Jewelry Baltic Nasdaq First North turul, mis on strateegiline ja oluline samm rahvusvahelise nähtavuse ja usaldusväärse maine saavutamisel investorite ning äripartnerite seas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700