Autor: Kaubandus.ee • 30. juuni 2022

IKEA alustas Baltikumis päikeseenergial töötava kaubarattaga tellimuste kojuvedu

Leedu IKEA käivitas Vilniuses testsõidud maailma esimese päikeseenergia jõul liikuva kaubarattaga. IKEA on esimene ettevõte Baltikumis, kes kasutab veebitellimuste kojuveoks sellist uudset lahendust.
IKEA alustas Baltikumis päikeseenergial töötava kaubarattaga tellimuste kojuvedu.
Foto: IKEA

Päikeseenergia jõul liikuv kastiga kaubaratas võimaldab IKEA-l pakkuda veelgi jätkusuutlikumat transporti. See vähendab õhku paiskuva süsihappegaasi kogust võrreldes diiselkütust kasutavate kaubaautodega kuni 95% ning võrreldes teiste turul olevate kaubaratastega kuni 70%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700