Autor: Kaubandus.ee • 1. juuli 2022

Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liit suunab eestimaalasi vastutustundlikumalt alkoholi tarbima

Juba 2017. aastast on Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liit korraldanud kampaaniat „Kui võtad, võta vett vahele“. Äsja algas kampaania järgmine laine, mis leiab aset just juulikuus.
Juba 2017. aastast on Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liit korraldanud kampaaniat „Kui võtad, võta vett vahele“.

Turu uuringute poolt tehtud uuringu kohaselt peab 2/3 eestimaalastest taolisi kampaaniaid vajalikuks. „Kui võtad, võta vett vahele“ kampaaniasõnum on jõudnud 39% täisealise eestimaalaseni ja 87% nendest, kes kampaaniat märkasid ning alkoholi tarbivad, kinnitab, et võtab vett vahele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070