Autor: Kaubandus.ee • 4. juuli 2022

Tradehouse ostab Soome, Rootsi ja Norra kvaliteetkaubamärke maale toova ettevõtte

Tehingu tulemusena omandab Tradehouse OÜ sajaprotsendilise osaluse Scandinavian Brandsis ning suurendab seeläbi oma turuliidri positsiooni ilu- ja kosmeetikatoodete jae- ja hulgimüüjana Eestis ning laiendab haaret Skandinaavias ja Baltikumis.
Tradehouse ostab Soome, Rootsi ja Norra kvaliteetkaubamärke maale toova ettevõtte Scandinavian Brands OÜ.
Foto: Kalev Lilleorg

Tradehouse’i juhatuse liige Laura Kuldkepp sõnas, et antud tehing on ettevõtte arengut silmas pidades väga oodatud ja uute brändide lisandumine tugevdab turuliidri positsiooni veelgi. „Kaubamärgid, mida Scandinavian Brands esindab, kannavad endas põhjamaise tippkvaliteedi ja eetilise äritegevuse standardeid ning on orienteeritud jätkusuutlikkusele. Scandinavian Brandsi portfellis on kaasaegsed, kvaliteetsed ja armastatud juukse- ja nahahooldusmärgid, teiste hulgas näiteks Löwengrip - põhjamaine ja kõrge lennuga kaubamärk, mida teab iga iluhuviline. Osa Scandinavian Brandsi esindatavatest brändidest oli Tradehouse'i tootevalikus juba varem, kuid nüüd on meil hea meel olla veelgi rohkemate Skandinaavia kaubamärkide ametlikuks esindajaks Eestis, Lätis ja Leedus,“ kommenteeris Kuldkepp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700