Autor: Kaubandus.ee • 8. juuli 2022

Coopi e-pood lõpetab Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus teenindamise

Alates 1. augustist lõpetab Coopi e-pood teenuse pakkumise Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus, teenus jääb avatuks nii Saaremaal, Hiiumaal, Jõgeval kui ka Haapsalu, Kilingi-Nõmme ja Vändra piirkonnas. Ühtlasi sulgeb Coop e-poe komplekteerimiskeskuse Tallinna külje all Laagris ning jätkab teiste piirkondade teenindamist kohalikest kauplustest.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Alo Ivaski sõnul on Coop kogukondlik organisatsioon ning sellest tulenevalt on ühistute eesmärk pakkuda kogukonnale olulisi teenuseid eelkõige oma tegutsemispiirkonnas. „Meie jaoks on e-pood tavakaupluse lisateenus, mida oleme Tallinnas ja Harjumaal keskselt arendanud selleks, et meie piirkondlikud ühistud üle Eesti saaksid soovikorral hakata nende teadmise põhjal e-poe teenust pakkuma oma piirkonna inimestele. Kuna e-poe teenuse osutamine on kallim, kui kliendid selle eest teenustasuna täna maksavad ning ühtegi kitsaskohta me samuti siinse piirkonna elanike jaoks e-poega ei lahenda, siis oleme otsustanud keskenduda rohkem piirkondlike kauplustevõrgustike arendamisele ja uute ehitamisele,“ lisas Ivask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070