Autor: Kaubandus.ee • 13. juuli 2022

Crafter’s London Dry käsitöödžinn pärjati kõrgeima Masters medaliga

Mainekal konkursil Global Gin Masters 2022 tunnustas rahvusvaheline žürii Eesti käsitöödžinni Crafter’s London Dry Gin kõige kõrgema tunnustuse – Masters medaliga. Samuti käsitööna valmiv Crafter’s Aromatic Flower Gin pälvis samal konkursil kuldmedali ultra premium džinnide kategoorias.
Auhinnatud tooted
Foto: Pressimaterjalid

„Crafter’si džinnide edu taga on Liviko joogimeistrite professionaalsus ja pühendumine, mille juurde käib nii oskus pot still destilleerimisega põhjamaisest taimestikust väärtuslikem välja tuua kui ka kõrgetasemeline ja nõudlik tootearendus. Enim hinnatakse maailmas Crafter’si džinnide põhjamaiselt eristuvat maitset, kõrget kvaliteeti ja silmapaistvat disaini. Nii Masters medali pälvinud klassikaline Crafter’s London Dry kui ka värvi muutev Crafter’s Aromatic Flower on edukalt esindatud 60 riigis üle maailma. Crafter’si kõige kõrgema klassi tunnustused ja ekspordiedu on seda hinnatavamad, et džinnikategooria on maailmas üks nõudlikumaid,“ ütles Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700