Autor: Kaubandus.ee • 18. juuli 2022

Baltika kvartali puhaskahjum oli ligi miljon eurot

2022. aasta teise kvartali müügikasv ja tegevuskulude vähendamine tõid ettevõtte teise kvartali puhaskahjumi ligi miljoni euroni.
Ivo Nikkolo pood
Foto: Liis Treimann

Võrreldes möödunud aasta sama ajaga vähenes müügitulu tänavu teises kvartalis 28% võrra. Mullust tulemust mõjutasid aga sellel perioodil tehtud toetussummade väljamaksmised, mis omakorda mõjutasid otseselt tegevuskulusid ja kasumit. Võttes arvesse mulluseid toetussummasid, kahanesid grupi turustus- ja üldhalduskulud võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700