Autor: Kaubandus.ee • 22. juuli 2022

Given Grupp kasvatas käivet 72%

Juveelehete müümisele spetsialiseerunud Given Grupi 2022. aasta teise kvartali müügitulu oli 3,2 miljonit eurot mis on 72% suurem, kui eelmisel aastal samal perioodil.

Lätis kasvatati teises kvartalis müüki 62% ning Eestis 132%. Ettevõte avas teises kvartalis 9 uut kauplust – 1 Lätis, 3 Eestis ja 5 Leedus. Juuli keskpaigaga seisuga on ettevõttel üle Baltikumi 57 kauplust, millest 42 on Lätis, 8 Eestis ja 6 Leedus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070