Autor: Maarit Eerme • 12. august 2022

Rimi: tuleb sulgeda kauplusi, mis on oma aja ära elanud

Viimasel ajal on palju näha olnud, et Rimi teeb enda erinevates kauplustes tühjendusmüüke. Ettevõtte tegevjuhi Vaido Padumäe sõnul teevad nad tühjendusmüüke kahel põhjusel, kas kauplus on tarvis ümber ehitada või sulgeda.
Rimi Eesti juht Vaido Padumäe
Foto: Andres Haabu

„Kaupluste võrgustiku uuendamine on jaeketi igapäeva osa. Avame uusi poode arenevates ja kasvavates piirkondades ning samas tuleb ka sulgeda neid kauplusi, mis on oma aja ära elanud,“ kommenteeris Rimi Eesti juht Vaido Padumäe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700