Autor: Kaubandus.ee • 15. august 2022

Lidl alustas Narvas teise kaupluse ehitust

Euroopa juhtiv jaemüüja Lidl alustas Narvas aadressil Kangelaste 37a oma teise kaupluse ehitust. 1432 m2 müügipinnaga kauplus valmib järgmise aasta suvel.
Lidl Narvas

Uue kauplusehoone on projekteerinud ROK Projekt OÜ ja ehitab AS Tallinna Ehitustrust. Poe planeeritav valmimisaeg on 2023. aasta suvel. Uus kauplusehoone ehitatakse EDGE sertifikaadi nõudeid silmas pidades ressursitõhusalt ja keskkonnasõbralikke ehituslahendusi kasutades.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070