Autor: Kaubandus.ee • 24. august 2022

Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liit sai uue tegevjuhi

Alates 15. augustist täidab Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu (AMTL) tegevjuhi ülesandeid eelnevalt pea kümme aastat Maksu- ja Tolliametis töötanud Krista-Maria Alas.
Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu uueks tegevjuhiks valiti Krista-Maria Alas

ATML juhatuse esimees Janek Kalvi tänas viimased viis aastat liidu igapäevast tööd juhtinud Triin Kalinini panust sektori esindamisel ning alkoholi tarvitamise kultuuri arendamisel. „Triin Kalinini eestvedamisel on alkoholitootjate ja maaletoojate sõnumid vastutustundliku alkoholitarbimise põhimõtetest levinud väga jõudsasti ja meie sellesuunalised kampaaniad on osutunud uuringute kohaselt edulugudeks,“ ütles Kalvi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700