Autor: Lauri Leet • 31. august 2022

Matkasport: sügisesse vaadatakse ettevaatlikult, kuid kasumiprognoose ei vähendata

Matkamisvahendeid pakkuva pereettevõtte Matkasport möödunud aasta kasv ulatus 24 protsendini. Vaatamata keerulistele majandusoludele on firma müüginumbrid siiani kasvutrendis, millest küll osa võib panna hinnatõusu arvele, kuid suuremat rolli mängib hoopiski sõda.
Matkaspordi omanik Anneli Mere rääkis hommikuintervjuus ettevõtte rõõmudest ja muredest.
Foto: Indrek Susi

“Sõda on muidugi halb ja kohutav, aga teisest küljest tekitas see ka ülikõrge nõudluse mingitel hetkedel teatud toodete järele,” rääkisid saates perefirma Matkasport omanikud Tarmo ja Anneli Mere.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700