Autor: Kaubandus.ee • 31. august 2022

Kalevi šokolaadipoes avati esimene iseteeninduskassa

Augustis taasavati Balti jaama turul uuele müügipinnale kolinud Kalevi šokolaadipood, kus nüüdsest saab toodete eest tasuda ka iseteeninduskassas.
Kalevi šokolaadipoes avati esimene iseteeninduskassa.
Foto: Kalev

Orkla Eesti jaemüügijuhi Tiina Ansperi sõnul on tal hea meel, et esimene iseteeninduskassa avati just uuenduskuuri läbinud Balti jaama Kalevi šokolaadipoes. „Avasime Balti jaama turul värskenduskuuri läbinud Kalevi šokolaadipoe augusti keskel ning see kauplus on esimene üheksast Kalevi šokolaadipoest, kus nüüd iseteeninduskassat kasutada saab. Uus kauplus on suur ja avar ning tootevalik väga lai. Lähiaastatel loodame iseteeninduskassad avada ka meie teistes suuremates šokolaadipoodides üle Eesti, kuid teeme seda järk-järgult," sõnas Ansperi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070