Autor: Kaubandus.ee • 6. september 2022

Finantsettevõte alustas e-poodnike finantseerimisel koostööd Kaup24-ga

Väikeste ja keskmise suurusega ettevõtetele suunatud finantsettevõte SME Finance alustas koostööd Kaup24.ee platvormi omava Pigu Hobby Hall Groupiga, et pakkuda Kaup24.ee’s tegutsevale üle 4000 müüjale käibepõhist finantseerimist.
SME Finance

SME Finance'i Balti riikide strateegiajuht Lukas Baškys märkis, et finantstehnoloogia liigub valguse kiirusel ja avatud finantseerimisplatvormid võimaldavad luua uusi ideid ning partnerlussuhteid, mis muudavad kliendikogemuse paremaks, kiiremaks ja võimalikult lihtsaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757