Autor: Kaubandus.ee • 6. september 2022

Finantsettevõte alustas e-poodnike finantseerimisel koostööd Kaup24-ga

Väikeste ja keskmise suurusega ettevõtetele suunatud finantsettevõte SME Finance alustas koostööd Kaup24.ee platvormi omava Pigu Hobby Hall Groupiga, et pakkuda Kaup24.ee’s tegutsevale üle 4000 müüjale käibepõhist finantseerimist.
SME Finance

SME Finance'i Balti riikide strateegiajuht Lukas Baškys märkis, et finantstehnoloogia liigub valguse kiirusel ja avatud finantseerimisplatvormid võimaldavad luua uusi ideid ning partnerlussuhteid, mis muudavad kliendikogemuse paremaks, kiiremaks ja võimalikult lihtsaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700