Autor: Kaubandus.ee • 9. september 2022

Maakri tänava uus tornhoone toob tänavale kaubandust juurde

Uue A-klassi kesklinna büroohoone Maakri HUB esimese korruse pinna üürnikuks saab Eesti sisustuskauplus Lartusi, mis avab seal oma esinduspoe ja salongi. Lartusi esinduskauplus plaanib uksed avada järgmise aasta kevadel, hoone ise valmib aga juba aasta lõpus.

Aadressil Maakri 23A arendus toob kinnisvara turule juurde 10 000 ruutmeetrit uut pinda ja pakub konkurentsi südalinna tornmajadele. Maakri HUB arendaja Fausto Capitali partneri Sven Mihailovi sõnul on nõudlus kesklinna A-klassi kinnisvarapindadele suur. „Hoone on kiiresti täitumas, vaatamata maailmas valitsevale üldisele ebakindlale ajale. Oma kolimisest on teatanud näiteks Piletilevi Grupp, mis avab oma Baltikumi suurima peakontori kahel korrusel. Lisaks käivad läbirääkimised mitmete suurte ettevõtetega,“ sõnas Mihailov.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070