Autor: Kaubandus.ee • 20. september 2022

Lidl võtab kasutusele uudse keskkonnasõbraliku kassatšeki

Septembri jooksul võtavad kõik Lidli kauplused Eestis kasutusele uue, senisest tunduvalt keskkonnasõbralikuma ja samas ka vastupidavama kassatšeki paberi.
Lidli uus kassatšekk.

Visuaalselt eristuv helesinine termopaber on saanud rahvusvahelise FSC-sertifikaadi, mis tõendab, et see on toodetud keskkonnasõbralikult. Lidlis kasutusele võetav tšekipaber on fenoolivaba ega kasuta keemilisi lisandeid, mis muudab selle looduse jaoks ohutuks ja täielikult ümbertöödeldavaks. Samas on tšekipaber päikesevalguse suhtes vastupidav ja seda saab vajadusel pikka aega säilitada, kartmata teksti tuhmumist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700