Autor: Kaubandus.ee • 23. september 2022

Lidl avab Tartu Lõunakeskuse kaubanduspargis uue kaupluse

6. oktoobril kell 8.00 avatakse Tartu külje all Lõunakeskuse kaubanduspargis uus Lidli kauplus. Jaekaubandusettevõte Lidl Eesti on investeerinud kaupluse ehitusse, samuti lähiümbruse heakorda ja taristu parandamisse üle 2,8 miljoni euro. Kaupluse avamisega loodi piirkonnas ligi 60 hästitasustatud töökohta.
Lidl

Uus Lidl kauplus asub Lõunakeskuse kaubanduspargi territooriumil Tallinna poolses küljes, pakkudes Tartu, Kambja valla ning kogu Lõuna-Eesti elanikele võimalust mugavalt sisseoste teha. Esimesed neli nädalat pärast avamist rõõmustavad kliente eriti head hinnad ning sooduspakkumised. Avamispäeval kell 17 toimub uue kaupluse juures ka kontsert ning külastajatel on võimalik õnneratast keerutades erinevaid auhindu võita.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700