Autor: Merilin Merila • 10. oktoober 2022

Kuidas oma toodetega jaeketti saada ja sinna ka jääda?

Selveri ostudirektor Katrin Riisalu rääkis lähemalt sellest, mida peaksid tootjad tegema, et nende kaup jaeketi riiulitele jõuaks ja kuidas ka püsivalt sortimenti jääda.
Kuidas saada oma tootega jaeketi sortimenti?
Foto: Andras Kralla

Riisalu sõnul tegeletakse sortimendi puhul eelkõige just põhikategooriatega, just nende kategooriatega, mille pärast inimesed iga päev poodi lähevad ja kus raha tegelikult peidus on. Lisaks põhikategooriatele on Selveri sortimendi hulgas ka gurmeelikumaid tooteid, mida muidu tarbijal võib olla igapäevaselt vaja ei ole, aga neile ikkagi meeldib, kui nad seal on. Samuti leiavad riiulitel oma koha ka väiketootjate tooted.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757