Selveri ostudirektor Katrin Riisalu rääkis lähemalt sellest, mida peaksid tootjad tegema, et nende kaup jaeketi riiulitele jõuaks ja kuidas ka püsivalt sortimenti jääda.
- Kuidas saada oma tootega jaeketi sortimenti? Foto: Andras Kralla
Riisalu sõnul tegeletakse sortimendi puhul eelkõige just põhikategooriatega, just nende kategooriatega, mille pärast inimesed iga päev poodi lähevad ja kus raha tegelikult peidus on. Lisaks põhikategooriatele on Selveri sortimendi hulgas ka gurmeelikumaid tooteid, mida muidu tarbijal võib olla igapäevaselt vaja ei ole, aga neile ikkagi meeldib, kui nad seal on. Samuti leiavad riiulitel oma koha ka väiketootjate tooted.
Seotud lood
Selveri pagarilettide küpsetusjuhi Irina Kaganskaja sõnul on viimastel aastatel pagaritoodete müük märkimisväärselt kasvanud. Eriti menukaks on osutunud käsitsi valmistatud ciabatta'd ja focaccia'd oliividega.