Autor: Kaubandus.ee • 5. oktoober 2022

Selgus Aasta Kaubandustegu 2022 võitja

Eesti Kaupmeeste Liit pärjas R-Kioskit Aasta Kaubandustegu 2022 tiitliga Eesti esimese mehitamata kaupluse avamise eest.
Foto: Raul Mee

R-Kiosk GO on Eesti esimene mehitamata pood, kus puuduvad nii teenindajad kui kassa. R-Kiosk GO kasutab tehisintellekti ehk mitmeid sensoreid ning ülimalt kaasaegse tehnoloogiaga kaameraid, mis teevad ostlemisest senikogematu teekonna. Sensortehnoloogia tajub nii kaupade kaalu erinevusi kui ka liikumist. Klient siseneb pangakaardi- või äpiga poodi, valib meelepärased tooted ning väljub. Kõik ostud registreeritakse sensortehnoloogia abil virtuaalsesse ostukorvi ning tasumine toimub automaatselt poest väljudes. R-Kiosk GO on avatud 24/7 ning tõeline abimees paikades, kus inimesed on pidevalt liikvel ja kiirustamas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757