Autor: Kaubandus.ee • 10. oktoober 2022

Välisturistide arv majutusettevõtetes kasvas

Statistikaameti andmetel peatus augustis majutusettevõtetes ligi 420 000 turisti, mis ületab mullust sama perioodi taset 23%. Suurenes välis*- ja vähenes siseturistide arv.
Välisturistide arv majutusettevõtetes kasvas.
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti analüütiku Helga Laurmaa sõnul peatus Eesti majutusettevõtetes ligi 189 000 välis- ja 231 000 siseturisti. „Välisturiste oli aastases võrdluses 94% rohkem, samas kriisieelse 2019. aasta augustiga võrreldes siiski veel 34% vähem. Siseturistide arv on kasvanud kiiresti viimastel aastatel, aga käesoleva aasta augustis oli siseturiste mullusega võrreldes 6% vähem, samas 15% rohkem kui kriisieelse 2019. aasta augustis,“ täpsustas Laurmaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700